Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Éjszakázás téli körülmények között

Tanácsadás

Tippek és tanácsok gyűjteménye a jeges bivakzsákokból és hófödte sátrakból.

Hogyan válasszunk mászócipőt

Tanácsadás

Éppen mászni készülsz, és az első mászócipődet választod? Hasznos lehet számodra a megfelelő lábbeli kiválasztásáról szóló cikkünk.

Hogyan fussunk a pulzusszám figyelembe vételével

Tanácsadás

Szeretnél fogyni vagy esetleg erősíteni az állóképességed? Mindkettőt el lehet érni futással, ha odafigyelsz a pulzusszámodra.

Regenerálódás edzés után

Tanácsadás

Olyan gyakran elfeledkezünk róla, de mégis nagyon fontos. A sportolók kiváló eredménye is ezen alapul, de hatása van bukásaikra és kudarcaikra is. Ha sokáig elhanyagoljuk, hosszú távú vagy krónikus betegségekhez vezethet. Hogy miről beszélünk? A regenerálódásról. Miért olyan fontos? Hogyan kell megfelelően regenerálódni és mit használjunk hozzá?

Futás és fogyás

Tanácsadás

Közeledik a fürdőruhaszezon és sokunkat zavar az a pár extra (kiló)gramm... De ne essünk kétségbe, ezen változtathatunk - például a futással.

Hogyan válasszunk ruhát a futáshoz

Tanácsadás

A futáshoz megfelelő ruházat sok lefutott kilométert garantál. Katka Balcarová tanácsot ad a választásában.

Milyen felszerelés kell a hosszú távú futásra

Tanácsadás

Szeretsz futni és játszol a gondolattal, hogy a hosszútávot is kipróbáld? Csak olvasd tovább - ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Elsősegély készlet - hogyan állítsuk össze 10 perc alatt

Tanácsadás

Tehetetlenség. Ez az az érzés, amelyet akkor érzel, amikor egy sérült személyhez futsz és nincs más nálad, csak a csupasz kezed. Ebben az esetben jobban igaz, mint valaha - a felkészülés felbecsülhetetlen.

Hogyan támogassuk az immunrendszerünket

Tanácsadás

Az immunrendszerünk valójában egy "pajzs", amely megvédi az egészségünket. Íme néhány tipp, hogyan tudjuk megerősíteni.

Hogyan válasszunk hátizsákot?

Tanácsadás

Két alapelven nyugszik - a mértékletesség és a kényelem elvén. Vásárolj éppen akkora, könnyű vagy jó minőségű hátizsákot, amennyire szükséged van. És ami a legfontosabb, próbáld ki, hogy megfelelő legyen.

Síalpinizmus és biztonság a hegyekben

Tanácsadás

A biztonságos sítúra és hegyekben való sportolás alapja az alapos tervezés. Nézzünk meg együtt néhány fontos pontot, amelyet a havas síalpin kalandok előtt nem szabad alábecsülni.

Hogyan válasszunk felfújható matracot

Tanácsadás

Az utóbbi időben a felfújható, úgynevezett hurkás matracok is nagy fellendülést produkálnak. Biztos vagyok benne, hogy sokan emlékszünk ezekre gyermekkorunkból, mint a családi nyaralások részeire. Ezért úgy döntöttünk, hogy felidézzük ezeket a matracokat.