A Summit to Eat egy új márka, amelyik a korábbi Mountain House európai márka újrabrandelt változata. Több mint 40 éve az egyik legkedveltebb dehidratált ételt készítő gyártó a túrázók és utazók körében. A gyártási folyamatok, technológiák nem változtak, ellenben a kínálat jelentősen kibővült és sokkal ízletesebbé is vált. (Nem tartalmaz glutamátokat!)
Minden terméküket közösen készítik az European Freeze Dry társasággal, Angliában, oly módon, hogy megfeleljen a vásárlók egyedi igényeiknek. Tudják mennyire fontos a tápláló és kiadós étkezés egy túra során vagy extrém körülmények között. Az általuk készített ételek minden ilyen feltételnek megfelelnek. Egyedi eljárásuk során, először elkészítik az ételt majd csak ezután következik a fagyasztva szárításos eljárás. Ez a modern, enyhe fagyasztásos módszer optimális állapotban hagyja az ételt, így újra és gyorsan felolvasztható, miközben megőrzi eredeti ízét, textúráját és mindenekelőtt frissességét, mintha csak aznap készítettük volna el. A Summit to Eat ételeinél előnyben részesítik a természetes összetevőket a mesterségesekkel szemben, így azok kiváló, természetes ízzel rendelkeznek.