Isostar High Protein 30% 55g
Energiaszelet
Az Isostar High Protein 30% 55g tejcsokoládé ropogós szelet magas fehérjetartalommal optimalizálja a regenerációs fázist, különösen az állóképességi sportolók számára.
Termékleírás
Az Isostar High Protein 30 szelet magas fehérjetartalommal optimalizálja a regenerációs fázist, különösen az állóképességi sportolóknál. A fehérje hozzájárul az izomtömeg regenerálódásához és megerősödéséhez. A szénhidrátok helyreállítják a glikogénraktárakat. Az ideális csomagolás lehetővé teszi, hogy a rúd minden sporthoz kéznél legyen. Sportolók számára alkalmas, étrend-kiegészítőkkel dúsított élelmiszer.
Ajánlott bevitel:
- legfeljebb két rúd tartós fizikai aktivitás során
- a fizikai tevékenység befejezése után (ideális esetben 15 percen belül) egy szeletet egy itallal együtt
- erőnléti tevékenységekhez, izomnövekedéshez
- ne lépje túl az ajánlott napi adagot
- a kiegyensúlyozott és változatos étrend fogyasztása és az egészséges életmód elveinek betartása alapvető fontosságú
A karamell összetevői:
- glükózszirup , tejcsokoládé 17,2% (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, tejsavópor (tej ), csokoládémassza, búza, kakaómassza, tejzsír, emulgeálószer: természetes aroma, szójafehérje, ropogós szójadarabok, invertcukorszirup, búzafehérje, szójapehely, tápióka keményítő, zabpehely 2%, karamell (barna nádcukor, víz) 2%, stabilizátor: glicerin, növényi napraforgóolaj, aroma, emulgeálószer: likitin, só
A csokoládé összetevői:
- szójafehérje (emulgeálószer: szójalecitin), tejcsokoládé 17.2% (cukor, kakaóvaj1, sovány tejpor, tejsavópor (tej), csokoládémassza1, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin), glükózszirup, ropogós szójadarabok, fruktózszirup, búzafehérje, stabilizátor: szorbit, fruktóz, tejfehérje, növényi napraforgóolaj, zsírtalanított kakaó 1,6%1, tápióka keményítő, aroma, só
Paraméterek
- Márka
- Isostar
- Súly
- 55 g
- Ízesítés
- csokoládé
- Garancia
- 24 hónap
- Termékkód
- EAN kódszám
A gyártóról
Minden Svájcban kezdődött az 1960-as évek végén a Wander Ltd. vállalatnál, amely a táplálkozás területén végzett kutatásokat. Dr. Felix Keifer tudós felfedezte, hogy kis mennyiségű szénhidrát és szóda hozzáadásával a víz jobban felszívódik a szervezetben. Ez a felfedezés nagyon fontos volt például a fejlődő országokban a folyadékhiány miatt haldokló gyermekek megmentése szempontjából, és később az Isostar márka kifejlesztésének egyik ugródeszkája lett.
Az első Isostar ital, amelyet kifejezetten sportolók számára terveztek, 1977-ben látott napvilágot.