Travellunch Couscous (laktózmentes) 125 g
Szárított étel
Minőségi, fagyasztva szárított eljárással készült Couscous (laktózmentes) a Travellunch márkától, amely minden fontos tápanyagot tartalmaz amire szüksége van a szervezetnek az extrém teljesítmény mellett, ráadásul nagyon finom is.
Termékleírás
Ha nem akar nehéz konzerveket cipelni magával a túrára, és útközben is szeretne finom ételeket fogyasztani, akkor a Travellunch étel a megfelelő választás! Az elkészítés gyors és egyszerű. Öntsön forró vizet az ételre, keverje el, zárja le a zacskót, és hagyja állni 10-15 percig. Az étel energiaértéke akár 1900 kJ = 440 kcal.
Egy adag súlya csomagolással együtt 145 g, dupla adag súlya pedig 280 g. Egy adag súlya csomagolás nélkül 125 g, dupla adag súlya pedig 250 g.
A Travellunch étel fő előnyei:
- alacsony súly
- a hátizsákban nem foglal sok helyet
- kiváló íz
- minőségi alapanyagok
- nem tartalmaz tartósítószert
- nem kell a hűtőben tárolni
- csomagolásban elkészíthető, nincs szükség további eszközökre
- rövid elkészítési idő
Összetevők:
teljes kiőrlésű búza kuszkusz, sárgarépa, borsó, hagyma, mazsola, gomba, szárított növényi zsír, részben módosított keményítő, só, fűszerek, élesztő
Átlagos tápérték 100 g száraz termékben:
Tápérték | 100 g |
Energiaérték | 1350 kJ/320 kcal |
Fehérje | 4 g |
Szénhidrát | 53,9 g |
Zsír | 9,9 g |
A Travellunch ételek bemutatása:
Paraméterek
- Márka
- Travellunch
- Termékcsalád
- Couscous
- Súly
- 125 g
- Adagok száma
- 1
- Húsfajták
- Hús nélkül
- Szavatosság
- 4 év
- Tartósítás formája
- Dehidratált
- Vegetáriánus
- Igen
- Glutén mentes
- Nem
- Garancia
- 24 hónap
- Termékkód
- 76013389
- EAN kódszám
- 4008097511535
A gyártóról
A Travellunch® gyártója a Simpert Reiter GmbH német cég, melyet 1928-ban alapította. A modern élelmiszergyártás során előállított bio-öko készételeik minősége több díjat is bezsebelt már. Minden csomag Travellunch® mögött sokéves tapasztalat található amelyet a több millió megfőzött készétel elkészítése során gyűjtöttek. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ezek az élelmiszerek nem veszítik el az ízüket, tápértéküket így az útjaink során kellő mennyiségű energiát biztosítanak számunkra.
A termelés alapelvei:
- az alapanyagok és a késztermékek bakteriológiai ellenőrzése
- csak kiváló minőségű alapanyagok és csomagolóanyagok használata
- önkéntesen vállalt ellenőrzés az állami élelmiszervizsgálati teszten
- EU-s engedély és regisztráció a szigorú higiéniai szabályokhoz kötött húsfeldolgozás terén
- extrém könnyű csomagolás (az üres tasak kb. 10 g-ot nyom).
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése hozzáadott tartósítószerek használata nélkül
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése, amely minden fontos tápanyagot biztosít a szervezet számára, a legnagyobb terhelés esetén is