Travellunch Epres krémdesszert 100
Desszert
- Tartósítás formája:
- Dehidratált
Termékleírás
A tejszínes desszert elkészítése nagyon egyszerű. Egyszerűen elég hozzáadni 150-175 ml hideg vizet, és hagyjuk rövid ideig állni. Ezután egy minőségi és ízletes ételre vár ránk, amelyet azonnali fogyasztásra szántak. A gyors elkészítésnek és a könnyű súlynak köszönhetően a jól bevált német Travellunch gyártó dehidratált élelmiszereit szívesen visszük magunkkal az utazások során.
A Travellunch étel fő előnyei:
- könnyű
- nagy helytakarékosság a hátizsákban
- kiváló ízű
- minőségi nyersanyagok felhasználásával
- nem tartalmaz tartósítószert
- nem kell a hűtőben tárolni
- a tasakjában főzhető, nincs szükség további eszközökre
- rövid előkészítési idő
Összetevők:
Cukor, glükózszirup, hidrogénezett kókuszolaj, sovány tejpor, módosított keményítő, eperpor 4%, nátrium-alginát sűrítőanyag és guar gumi, citromsav és tejsav, pálmaolaj, emulgeálószer és zsírsavak mono- és digliceridjei, tejfehérje, aroma, ételszínezék - céklapor, savanyúságot szabályozó kálium-hidrogén-foszfát és nátrium-hidrogén-karbonát
Allergének: Tej.
Átlagos tápértékek 100 g száraz termékre vetítve:
Tápértékek | 100 g |
Energiatartalom | 1785 kJ |
Fehérje | 3,2 g |
Szénhidrátok | 77 g |
Zsírok | 11 g |
A Travellunch ételek bemutatása:
Paraméterek
- Márka
- Travellunch
- Súly
- 100 g
- Adagok száma
- 1
- Húsfajták
- Hús nélkül
- Tartósítás formája
- Dehidratált
- Garancia
- 24 hónap
- Termékkód
- 76013594
- EAN kódszám
- 4008097501918
A gyártóról
A Travellunch® gyártója a Simpert Reiter GmbH német cég, melyet 1928-ban alapította. A modern élelmiszergyártás során előállított bio-öko készételeik minősége több díjat is bezsebelt már. Minden csomag Travellunch® mögött sokéves tapasztalat található amelyet a több millió megfőzött készétel elkészítése során gyűjtöttek. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ezek az élelmiszerek nem veszítik el az ízüket, tápértéküket így az útjaink során kellő mennyiségű energiát biztosítanak számunkra.
A termelés alapelvei:
- az alapanyagok és a késztermékek bakteriológiai ellenőrzése
- csak kiváló minőségű alapanyagok és csomagolóanyagok használata
- önkéntesen vállalt ellenőrzés az állami élelmiszervizsgálati teszten
- EU-s engedély és regisztráció a szigorú higiéniai szabályokhoz kötött húsfeldolgozás terén
- extrém könnyű csomagolás (az üres tasak kb. 10 g-ot nyom).
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése hozzáadott tartósítószerek használata nélkül
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése, amely minden fontos tápanyagot biztosít a szervezet számára, a legnagyobb terhelés esetén is