Travellunch Joghurtos gyümölcsös desszert 100
Desszert
- Tartósítás formája:
- Dehidratált
Termékleírás
A joghurtos desszert elkészítése nagyon egyszerű. Egyszerűen adjon hozzá 100-125 ml hideg vizet, és hagyja állni rövid ideig. A minőségi és ízletes étel szinte azonnal kész lesz, és máris fogyasztható. A gyors elkészítésnek és a kis súlynak köszönhetően szívesen viszi majd magával utazásra a dehidratált élelmiszereket a neves német Travellunch gyártótól.
A Travellunch étel fő előnyei:
- alacsony súly
- a hátizsákban nem foglal sok helyet
- kiváló íz
- minőségi alapanyagok
- nem tartalmaz tartósítószert
- nem kell a hűtőben tárolni
- csomagolásban elkészíthető, nincs szükség további eszközökre
- rövid elkészítési idő
Összetevők:
cukor, sovány tej, joghurtpor 14%, glükózszirup, tejcukor, pálmaolaj, módosított keményítő, erdei bogyós gyümölcsök 3,3% (áfonya, fekete ribizli), zselatin, emulgeálószer, zsírsavak mono- és digliceridjei, hidrogénezett kókuszolaj, sovány tejpor, aroma (tejet tartalmaz), sűrítőanyag xantán- és guar gumi, karragén, tej- és citromsav, ételszínezék céklapor, fűszerek, dextróz, tejfehérje, savanyúságot szabályozó anyag
Allergének: Tej.
Átlagos tápérték 100 g száraz termékben:
Tápérték | 100 g |
Energiaérték | 1780 kJ |
Fehérje | 9 g |
Szénhidrát | 75 g |
Zsír | 9,6 g |
A Travellunch ételek bemutatása:
Paraméterek
- Márka
- Travellunch
- Súly
- 100 g
- Adagok száma
- 1
- Húsfajták
- Hús nélkül
- Tartósítás formája
- Dehidratált
- Garancia
- 24 hónap
- Termékkód
- 76013627
- EAN kódszám
- 4008097501994
A gyártóról
A Travellunch® gyártója a Simpert Reiter GmbH német cég, melyet 1928-ban alapította. A modern élelmiszergyártás során előállított bio-öko készételeik minősége több díjat is bezsebelt már. Minden csomag Travellunch® mögött sokéves tapasztalat található amelyet a több millió megfőzött készétel elkészítése során gyűjtöttek. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ezek az élelmiszerek nem veszítik el az ízüket, tápértéküket így az útjaink során kellő mennyiségű energiát biztosítanak számunkra.
A termelés alapelvei:
- az alapanyagok és a késztermékek bakteriológiai ellenőrzése
- csak kiváló minőségű alapanyagok és csomagolóanyagok használata
- önkéntesen vállalt ellenőrzés az állami élelmiszervizsgálati teszten
- EU-s engedély és regisztráció a szigorú higiéniai szabályokhoz kötött húsfeldolgozás terén
- extrém könnyű csomagolás (az üres tasak kb. 10 g-ot nyom).
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése hozzáadott tartósítószerek használata nélkül
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése, amely minden fontos tápanyagot biztosít a szervezet számára, a legnagyobb terhelés esetén is