Travellunch Gluténmentes zöldséges rizottó 1
Szárított étel
Minőségi, fagyasztva szárított eljárással készült Zöldséges rizottó a Travellunch márkától, amely minden fontos tápanyagot tartalmaz amire szüksége van a szervezetünknek az extrém teljesítmény mellett és emellett nagyon finom is.
Termékleírás
Ha nem akar nehéz konzerveket cipelni magával a túrájára, és útközben is szeretne finom ételeket fogyasztani, akkor a Travellunch készételei a megfelelő választás az Ön számára. Az elkészítés gyors és nagyon egyszerű. Öntsön forró vizet az ételre, keverje össze, zárja le a zacskót, és hagyja állni 10-15 percig. Ezeknek az ételeknek az energiaértéke legfeljebb 1900 kJ = 440 kcal.
Egy adag csomagolással együtt 145 g, egy dupla adag pedig 280 g. Egy adag csomagolatlanul 125 g, a dupla adag súlya 250 g.
A Travellunch ételek fő előnyei:
- könnyű
- nagy helytakarékosság a hátizsákban
- kiváló íz
- minőségi nyersanyagok
- nem tartalmaz tartósítószert
- nem kell a hűtőben tárolni
- a tasakjában főzhető, nincs szükség további eszközökre
- rövid előkészítési idő
Átlagos tápértékek 100 g száraz termékre vetítve:
Tápértékek | 100 g |
Energiatartalom | 1621 kJ / 384 kcal |
Fehérje | 6,9 g |
Szénhidrátok | 65 g |
Zsírok | 10,8 g |
A Travellunch ételek bemutatása:
Paraméterek
- Márka
- Travellunch
- Súly
- 125 g
- Adagok száma
- 1
- Húsfajták
- Hús nélkül
- Szavatosság
- 4 év
- Tartósítás formája
- Dehidratált
- Vegetáriánus
- Igen
- Glutén mentes
- Igen
- Garancia
- 24 hónap
- Termékkód
- 76013381
- EAN kódszám
- 4008097511436
A gyártóról
A Travellunch® gyártója a Simpert Reiter GmbH német cég, melyet 1928-ban alapította. A modern élelmiszergyártás során előállított bio-öko készételeik minősége több díjat is bezsebelt már. Minden csomag Travellunch® mögött sokéves tapasztalat található amelyet a több millió megfőzött készétel elkészítése során gyűjtöttek. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ezek az élelmiszerek nem veszítik el az ízüket, tápértéküket így az útjaink során kellő mennyiségű energiát biztosítanak számunkra.
A termelés alapelvei:
- az alapanyagok és a késztermékek bakteriológiai ellenőrzése
- csak kiváló minőségű alapanyagok és csomagolóanyagok használata
- önkéntesen vállalt ellenőrzés az állami élelmiszervizsgálati teszten
- EU-s engedély és regisztráció a szigorú higiéniai szabályokhoz kötött húsfeldolgozás terén
- extrém könnyű csomagolás (az üres tasak kb. 10 g-ot nyom).
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése hozzáadott tartósítószerek használata nélkül
- fagyasztott/ dehidratált étel készítése, amely minden fontos tápanyagot biztosít a szervezet számára, a legnagyobb terhelés esetén is